Farabi Ortaokulu

WEB https://yesilyurtfarabioo.meb.k12.tr
Adres : YAKINCA MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ (YAVUZ SELİM) BUL. NO: 37 YEŞİLYURT / MALATYA
VİZYON : Vizyonumuz: Öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz: Ruhunda başarma güdüsüne sahip olan ve bu güdüsü ile mutluluk bulan, amatör ruha sahip olmakla birlikte profesyonel bir anlayış ile ekip ruhu içeresinde çalışan, geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, sportif faaliyetlere önem veren, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.25-14.40
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şehir içi belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yakınca Mahallesi Alparslan Türkeş (Yavuz Selim) Bulvarı No:37 Yakınca Yeşilyurt/MALATYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :